Keukenspecialist | specialisten in keukens

De nieuwe Grohe Red nu met Cashbackactie

DE NIEUWE GROHE RED:

KOKEND HEET WATER DIRECT BESCHIKBAAR UIT DE KRAAN

Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend heet water nodig hebt – en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. En stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen – alles in één keer. Dat is wat de GROHE Red voor je kan doen: een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan. Wanneer je eenmaal alle voordelen ontdekt van deze hulp in de keuken zul je nooit meer zonder willen.
INTRODUCTIEKORTING: €100 CASHBACK

NA AANKOOP VAN DE NIEUWE GROHE REDKoop tussen 15 september 2017 en 1 april 2018 de nieuwe GROHE Red kokend heet waterkraan bij één van de Keukenspecialist - GROHE - verkooppunten en ontvang als dank voor deze aankoop €100 retour.

*Actie niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen van de Keukenspecialist.nl.

 

Actievoorwaarden

Koop tussen 15 september 2017 en 1 april 2018 de nieuwe GROHE Red* bij één van de GROHE Keukenspecialsiten en ontvang als dank voor deze aankoop €100 retour.

Hoe werkt deze actie?
Vul voor 15 april 2018 jouw gegevens in en upload de factuur van je aankoop waarop zichtbaar de aanschaf van de nieuwe GROHE Red staat. Na controle van je inzending ontvang je na 14 werkdagen de €100,- cashback op je rekening.

Interessant?

Close

Deel en reageer