Keukenspecialist | specialisten in keukens

Over ons

Je keuken, dat ben jij..

En dat beseffen wij Keukenspecialisten maar al te goed. Niets zo persoonlijk als je keuken, want niets zo persoonlijk als jouw wensen en ideeën. Wij vinden dat belangrijk, want we beseffen dat een nieuwe keuken veel geld kost en dan is het fijn dat je waar krijgt voor je geld. Niet alleen in de vorm van een kwalitatief goede en mooie keuken, maar ook in service.

Bij ons ben je geen nummer, bij ons ben je uniek. De verkoper weet wie je bent wanneer je nog vragen hebt, hij denkt met je mee om er zo, samen met jou, voor te zorgen dat het aan niets ontbreekt in jouw droomkeuken. Je loopt er tenslotte vele kilometers in rond en brengt er vele uurtjes door. En wil je even rustig nadenken over het ontwerp of het voorstel dat wij je doen? Dan is dat geen probleem. Want dankzij ons grote internationale samenwerkingsverband heb je bij ons altijd de beste deal, niet alleen op de dag dat je bij ons langs komt.

Dus waarom aarzelen? Kom gezellig langs voor een kop koffie of thee, we zijn altijd bij je in de buurt!

Kijk bij onze specialisten voor een Keukenspecialist bij u in de buurt, en kom eens langs!

 

opgekruld

Keukenspecialist.nl is vernieuwd!

 

Per 01-09-2018 zijn we overgegaan naar de naam Keukenspecialisten.nl: www.keukenspecialisten.nl. Bekijk hier onze nieuwe website en nieuwe, frisse look! Deze website, www.keukenspecialist.nl, zal dan ook niet langer gebruikt worden.

opgekruld