Keukenspecialist | specialisten in keukens

Waar staan wij voor


Al onze keukenspecialist filialen werken volgens een aantal basisprincipes, onze kernwaarden. Dit maakt dat je ons herkent – in welk filiaal je ook binnenstapt – aan een uniforme betrouwbare manier van werken en advies geven. Wij staan voor:

Open en transparant communiceren en adviseren
Onze klanten complimenteren ons over de open en transparante wijze waarop wij communiceren en advies geven. Uitgangspunt daarbij is dat jij – met al je unieke wensen en dromen – centraal staat. Deze open en vertrouwde sfeer in onze keukenspecialist.nl filialen zal voor jou aanvoelen als een warme deken.

Wij werken met adviseurs met het hart op de juiste plaats
Verkopers kennen wij niet - wij werken met adviseurs. Onze adviseurs onderscheiden zich door vakkennis en zij hebben veelal jarenlange ervaring. Dat verschil is merkbaar en voelbaar. De adviseurs van keukenspecialist.nl zijn dan ook in eerste instantie gericht op het geven van een advies op maat, dat helemaal bij jou past. Daarin onderscheidt keukenspecialist.nl zich.

Een eerlijke prijs
Daarnaast kunnen wij – door onze samenwerking met de grootste inkooporganisatie van Europa – altijd een eerlijke prijs aanbieden en is een prijsopgave niet slechts een momentopname.


Wij nodigen jou uit!

Graag nodigen wij je uit voor een lekker kopje koffie of thee bij een van onze filialen.
Tot ziens bij een van de filialen van keukenspecialist.nl!

 

Interessant?

Close

Deel en reageer

Keukenspecialist.nl is vernieuwd!

 

Per 01-09-2018 zijn we overgegaan naar de naam Keukenspecialisten.nl: www.keukenspecialisten.nl. Bekijk hier onze nieuwe website en nieuwe, frisse look! Deze website, www.keukenspecialist.nl, zal dan ook niet langer gebruikt worden.

opgekruld